Despre Service Cars


Compania Cars Inv si-a inceput povestea la inceputul anului 2013 ca parte a grupului Brady, cu specialisti a caror experienta depaseste 20 ani in domeniul auto. Am pornit cu o echipa mica, dar solida, care a crescut frumos si consistent ajungand in 2017 la peste 50 de oameni dedicati.

Proiectul Cars Inv de dezvoltare a unui complex auto de constatari daune si service auto multimarca a beneficiat si de acordul grupului financiar ERSTE, datorita transparentei si potentialului promis.

Misiunea companiei Cars Inv este de oferi incredere si profesionalism prin servicii de calitate de servisare auto pentru o gama larga de autoturisme de pe piata auto din Bucuresti.   

Datorita unei echipe de specialisti in domeniul auto, permanent instruiti din punct de vedere tehnologic si al relatiilor cu clientii, Cars Inv este atent la nevoile clientilor sai si urmareste satisfactia acestora prin grija fata de masina si asigurarea unor servicii auto de calitate.

Statutul de membru al grupului auto Brady, unul dintre cei mai puternici dealeri autorizati Škoda din Romania, atesta calitatea si credibilitatea companiei Cars Inv si o recomanda ca un partener de incredere intr-o colaborare pe termen lung.