Home

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Compania Cars Inv garanteaza confidentialitatea datelor personale culese in timpul vizitarii de catre dvs. a paginilor de internet ale marcii Cars Inv, in concordanta cu legislatia romana in vigoare.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal SC Cars Inv SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
Scopul colectarii datelor este comertul cu autoturisme si autovehicule usoare, intretineriea si repararea autovehiculelor si comertul cu ridicata de piese si accesorii pentru autovehicule.
De asemenea, S.C. CARS INV SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. CARS INV SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. CARS INV SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numarul 35143.
Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare incheierii contractelor, plasarii comenzilor si facturarii.
Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a incheia contracte, de a plasa comenzi sau de a intocmi facturi, fapt ce genereaza imposibilitatea vanzarii de autoturisme si autovehicule usoare, prestarea serviciilor de intretinere si reparare a autovehiculelor sau vanzarii de piese si accesorii pentru autovehicule.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: parteneri contractuali ai Cars Inv SRL sau alte companii din acelasi grup cu operatorul.
Doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Cars Inv SRL? □DA □NU
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata trimisa pe adresa de e-mail: office@carsinv.ro.
De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Paginile de internet Cars Inv pot include, insa, legaturi si catre alte pagini de internet pentru care nu ne asumam nici un fel de raspundere legala privind confidentialitatea acestor date personale. Firma noastra raspecta dreptul dumneavoastra la intimitate si garanteaza protejarea datelor dumneavoastra, asigurandu-va ca aceste date nu vor fi difuzate catre terti decat cu acordul dumneavoastra.

Copyright Cars Inv. Toate drepturile rezervate. Textul, imaginile, graficele, fisierele audio, fisierele animate, cele video si aranjarea lor pe site-urile Internet Cars Inv sunt in totalitate subiectul protejarii dreptului de proprietate intelectuala Cars Inv. Aceste obiecte nu pot fi copiate pentru a fi folosite in scop comercial sau distribuite, asa cum nu pot nici sa fie modificate sau publicate in cadrul altor site-uri.

Societatea noastra isi rezerva dreptul de a modifica preturile si informatiile de pe site fara un aviz prealabil.

Cu exceptia altor precizari, toate marcile comerciale afisate pe situl companiei Cars Inv sunt subiectul drepturilor asupra marcilor inregistrate Cars Inv, ale logo-urilor si emblemelor companiei.

Difuzarea informatiilor prezentate in aceste pagini este in conformitate cu legislatia in vigoare. Acest site contine legaturi (link-uri) si catre site-uri externe, ce nu se afla sub controlul grupului Cars Inv. De aceea nu suntem responsabili sub nici o forma pentru continutul niciuneia dintre aceste pagini.