0737 52 02 13 office@carsinv.ro

MECANICA SI ELECTRICA

Reparatia si intretinerea masinii reprezinta o prioritate pentru service-ul auto Cars.

Reparatia si intretinerea masinii reprezinta o prioritate pentru service-ul auto Cars.

Pe cele 3 rampe service si cu ajutorul celor 6 mecanici auto cu experienta, ne ocupam de masina ta cu mare atentie si cautam cele mai convenabile solutii.

 • Efectuam revizii la intervalele de service recomandate de producatorii auto
 • Folosim piese de schimb originale sau aftermarket, in functie de preferintele clientilor
 • Inlocuim consumabile de calitate (ulei, filtre, placute de frana si discuri, becuri etc.), in functie de dorintele clientilor, dar si tinand cont de recomandarile specialistilor
 • Efectuam constatari tehnice ale masinii in prezenta clientului
 • Garantam cel mai bun raport calitate-pret din piata
Pentru ca suntem un service partener pe care te poti baza.

De aceea, va puteti lasa cu incredere masina pe mana specialistilor Cars pentru orice problema de natura electrica:

 • computer de bord
 • becuri, semnalizatoare si faruri
 • electromotor
 • bobine si bendix
 • sigurante auto
 • acumulatori auto
 • senzori parcare
 • touch-screen

Pentru ca e bine sa ai incredere si sa lasi meseriasul sa-si faca treaba.

Cum iti rezolva problemele rapid cel mai bun service electrica auto

Problemele ce pot aparea la o masina nu sunt deloc putine, iar ele se pot repeta daca nu sunt tratate asa cum trebuie. Cu sprijinul unui service de electrica auto dotat cu profesionisti de top si cu tehnologii de ultima ora, lucrurile pot fi rezolvate rapid si eficient. Pe langa partea electrica, este esential ca si elementele ce tin de mecanica sa fie foarte bine gestionate atunci cand necesita reparatii sau ajustari. Tocmai de aceea, ai nevoie de ajutor de cea mai buna calitate, daca decizi sa iti duci masina la un service mecanica auto. Iata de ce trebuie sa tii cont pentru a avea mereu parte de servicii de calitate si pentru a-ti mentine masina intr-o stare buna de functionare pentru cat mai mult timp! 

Citeste mai mult

Mecanici auto bine pregatiti – este foarte important sa lucrezi cu un service electrica auto care sa aiba ca angajati mecanici numerosi, priceputi si experimentati. Acestia trebuie sa poata efectua tot necesarul de reparatii si sa practice o strategie onesta atunci cand vine vorba despre comunicarea cu tine. La Cars Inv, cei sase mecanici auto angajati au acces la trei rampe si efectueaza constarile tehnice doar in prezenta clientilor. Astfel, ai garantia ca totul se desfasoara in mod profesionist si transparent.

Termene respectate – pentru fiecare autoturism, producatorii recomanda efectuarea de revizii pentru instalatiile electrice si mecanice, la intervale clare de timp. Daca apelezi la un service electrica auto cu mecanici bine pregatiti, precum cei de la CarsInv, acestia vor fi deja familiarizati cu modelul tau de autoturism si vor sti exact care sunt elementele pe care trebuie sa le inspecteze cu cea mai mare atentie la reviziile periodice efectuate.

Piese alese intelept – atunci cand vine vorba despre elemente de electrica sau de mecanica auto, piesele sunt un subiect foarte important si care trebuie abordat cu seriozitate. Atat in privinta calitatii pieselor, cat si in raport cu pretul lor, trebuie sa faci cea mai buna alegere. La Cars Inv ai posibilitatea de a alege piese auto originale sau piese aftermarket. Ai, astfel, sansa de a gasi echilibrul ideal atunci cand faci modificarile necesare.

Varietate si adaptabilitate – un service de electrica auto potrivit pentru a-ti rezolva problemele este cel care iti garanteaza rezolvarea oricarei probleme de aceasta natura. Indiferent de tipul masinii tale si de specificul pieselor cuprinse in instalatia sa electrica, la Cars Inv poti rezolva probleme legate de computerul de bord, becuri, faruri si semnalizatoare, electromotor, senzori de parcare, touch-screen si orice alta piesa.

Pentru o masina care sa aiba o durata de viata cat mai indelungata, este esential sa apelezi la servicii de calitate atunci cand sunt necesare revizii sau reparatii. Doar cu ajutorul celor mai buni profesionisti poti rezolva problemele intr-o maniera rapida si lipsita de complicatii. De asemenea, tot prin intermediul celor mai buni mecanici de la un service electrica auto precum CarsInv poti sa fii sigur ca toate actiunile de reparatie sunt efectuate in mod onest si apeland la cele mai moderne metode de lucru.

 

Tot prin intermediul Cars Inv poti sa accesezi si multe alte servicii de calitate, pe langa cele de reparatii electrice si de ordin mecanic. Ai preturi excelente la serviciile de tinichigerie si vopsitorie, service roti si anvelope si consiliere daune auto!

Parteneri