0737 52 02 13 office@carsinv.ro

SERVICE ROTI

Pentru siguranta ta si a masinii tale ai nevoie de un partener service de incredere.

Pentru siguranta ta si a masinii tale ai nevoie de un partener service de incredere.

Service-ul auto Cars ofera si pachete de servisare roti sau anvelope auto de tipul:

  • montaj si demontaj roti / anvelope
  • geometria directiei (alinierea rotilor fata de directia de mers si a unei roti fata de cealalta)
  • echilibrari roti (importanta pentru a evita aparitia uzurii neuniforme a anvelopelor sau a vibratiilor volanului la anumite viteze)
  • indreptari jante
  • umflare cu azot (prelungeste viata anvelopelor)
  • depozitare roti / anvelope

Pentru ca suntem un service auto pe care te poti baza.
Pentru mai multe detalii, completeaza formularul din linkul de mai jos.

Cars Inv – service ultramodern de geometrie roti si beneficiile oferite

Rotile reprezinta una dintre componentele de baza ale autoturismului. Pentru ca tu sa poti circula in siguranta, este esential sa te asiguri ca ai parte de cele mai bune servicii de geometrie roti. Doar cu ajutorul unor roti perfect echilibrate ai garantia ca te deplasezi in siguranta si ca nu esti supus niciunui fel de risc. Rotile se pot dezechilibra din multe motive, inclusiv din cauza montajului deficitar. Tocmai din acest motiv trebuie sa te asiguri ca apelezi la lucrarile unui service roti foarte bine pus la punct. Apeleaza la un centru bine echipat din punct de vedere tehnic, dar si in ceea ce priveste resursa umana! Doar aceste elemente iti pot garanta un montaj de calitate, care sa nu iti creeze probleme pe parcursul utilizarii masinii. Iata ce presupune o geometrie roti impecabila si care sunt beneficiile pe care ti le ofera cel mai bun service anvelope la care poti merge in Bucuresti! 

Citeste mai mult

Ce presupune geometria rotilor

Geometria rotilor sau geometria directiei presupune alinierea perfecta a rotilor fata de directia de mers. Totodata, acest concept se refera si la alinierea rotilor una in raport cu cealalta. Printr-o geometrie a rotilor ideala se intelege obtinerea acelei pozitii in care rotile sunt perfect montate si echilibrate, in asa fel incat sa nu existe niciun fel de risc de pierdere a directiei in mers. Este esential sa ai grija ca masina ta sa beneficieze de o geometrie de roti impecabila, deoarece riscurile presupuse de a circula cu rotile nesetate corespunzator este unul foarte ridicat. Serviciile de geometrie auto merita sa primeasca o importanta deosebita din partea soferilor. La fel ca functionarea neconforma a franelor, si o geometrie a rotilor neconforma poate provoca chiar accidente, la viteze ridicate. La Cars Inv poti obtine servicii de geometrie a rotilor la preturi excelente si in conditii de top din punct de vedere al expertizei mecanicilor si al calitatii tehnologiilor utilizate.

Ce alte interventii sunt necesare pentru o stare buna a rotilor

Starea impecabila a rotilor autoturismului tau este o conditie obligatorie pentru ca masina sa functioneze bine si sa iti asigure deplasari in cele mai bune conditii de siguranta. Tocmai de aceea, pe langa serviciile de geometrie roti pe care trebuie sa le accesezi periodic, sunt necesare si alte masuri in asa fel incat sa te asiguri ca rotile functioneaza eficient. Iata care sunt acestea:

 

schimbarea rotilor sau a anvelopelor – cauciucurile pe care le foloseste masia ta trebuie sa fie ajustate in functie de perioada anului. Astfel, ai nevoie de cauciucuri de iarna pentru sezonul rece si de cauciucuri de vara pentru perioada in care temperaturile sunt ridicate. Asigura-te ca schimbi anvelopele intr-o locatie unde profesionalismul este la el acasa, asa cum se intampla la Cars Inv;

echilibrarea rotilor – la fel de importanta precum geometria rotilor, echilibrarea presupune asigurarea unei stari uniforme a rotilor, pentru ca uzura sa nu apara in mod dezechilibrat si sa provoace neplaceri precum vibratiile volanului la viteze ridicate;

umflarea anvelopelor cu azot – o alta masura excelenta, deoarece prelungeste durata de viata a cauciucurilor si le ajuta sa faca fata mai bine inclusiv drumurilor dificile.

 

La Cars Inv ai acces la cele mai bune servicii de geometrie roti si la o multime de alte beneficii complementare, pentru a avea mereu certitudinea ca te plimbi cu o masina sigura!

Parteneri