0737 52 02 13 office@carsinv.ro

SERVICE TINICHIGERIE SI VOPSITORIE AUTO

Service-ul auto Cars Inv din Bucuresti dispune de 4 cuptoare de vopsitorie si foloseste cea mai inalta tehnlogie.

Cu totii tinem la masina noastra si o consideram parte din familie.

Masina este mai mult decat un obiect de tinichea, este un partener pe care vrem sa ne putem baza in orice moment.

Ne place cand masina arata bine, suna bine si mai ales cand merge bine.

Dar exista si situatii neplacute, cand suntem implicati intr-un accident rutier minor, iar masina are si ea de suferit. Sa nu uitati insa ca si in acest caz, omul ramane cel mai important personaj.

In acest caz, specialistii service Cars Inv va sar in ajutor.

Cu solutii de calitate premium, cu mana de lucru buna, cu grija pentru masina si cu pasiune pentru munca depusa, echipa Cars Inv va ofera servicii de tinichigerie si vopsitorie auto in conditii optime de calitate si pret.

Service-ul auto Cars Inv dispune de 4 cuptoare de vopsitorie si foloseste cea mai inalta tehnlogie, sistemul Nitrotherm Spray pentru livrarea unor servicii de calitate, in timp optim.

Ce inseamna aceasta tehnologie?

La Cars Inv, pentru service de tinichigerie si vopsitorie auto in Bucuresti beneficiezi de:

Sistemul Nitrotherm Spray are la baza o tehnologie de ultima generatie care folosete AZOT incalzit în locul aerului comprimat.

Astfel, in calitate de clienti pentru serviciile de tinichigerie si vopsitorie auto, beneficiati de urmatoarele AVANTAJE:

  • Aspect vizual imbunatatit al masinii datorita grosimii uniforme si distensiei mai bune a stratului de vopsea
  • Rezistena mai ridicata a stratului de vopsea
  • Protectia mediului

Tinichigeria auto

Dupa finalizarea reparatiilor de tinichigerie a caroseriei auto, urmeaza etapa de vopsitorie auto care presupune vopsirea cu 4 straturi de vopsea:
  • indreptarea elementelor de caroserie auto
  • reparatii asupra structurii metalice si de rezistenta a autoturismelor (care poate presupune si chituire, polish-are etc.)
Dupa finalizarea reparatiilor de tinichigerie a caroseriei auto, urmeaza etapa de vopsitorie auto care presupune vopsirea cu 4 straturi de vopsea:
  • catodica (rol protector)
  • primer (rol de sustinere)
  • vopsea de culoare
  • lacul de protectie (cel mai important)

Pentru ca ne place ceea ce facem, si pentru ca ne dorim ca lucrurile sa iasa bine, service-ul auto cu tinichigerie si vopsitorie Cars Inv este dotat cu cele mai noi tehnologii. Service-ul auto multimarca cu tinichigerie si vopsitorie din Bucuresti, Sector 4, iti ofera cele mai bune si serioase servicii destinate tie.

Programeaza-te acum la tinichigerie si vopsitorie auto Cars Inv

Vopsitorie auto – tinichigerie auto – Cars Inv

Masina iti este partener de drum si iti face viata mai usoara in fiecare zi. Tocmai de aceea, este necesar sa ai grija de ea si sa ii acorzi cel mai bun tratament atunci cand are nevoie de reparatii. La Cars Inv gasesti servicii de vopsitorie auto la cele mai inalte standarde. Iti oferim tehnologii moderne de lucru, aplicate de profesionisti cu experienta si capabili sa rezolve orice problema in mod impecabil. Iar pentru ca fundatia sa fie una solida si care sa iti garanteze rezultate rezistente in timp, iti oferim si servicii de tinichigerie auto la standarde moderne. 

Citeste mai mult

Iti oferim cea mai moderna tehnologie de vopsitorie auto

La Cars Inv iti oferim servicii de cea mai buna calitate, bazate pe vasta noastra experienta in domeniu. Stim ce transforma serviciile noastre in servicii de top si apelam la aceste argumente tocmai pentru a putea sa iti oferim garantia unor reparatii profesionale, rezistente pe termen lung. Ne bazam atat pe priceperea personalului, cat si pe cele mai noi tehnologii de vopsitorie auto, astfel:

Sistemul Nitrotherm Spray

Nitrotherm Spray este un sistem de ultima generatie utilizat in procesul de vopsire al autoturismelor. Aerul comprimat este inlocuit cu azotul incalzit, ceea ce iti aduce o multime de avantaje, dupa cum urmeaza:

Costuri mai mici – straturile de vopsea se obtin printr-un consum mai mic de materiale, ceea ce reduce semnificativ costurile. Eficientizarea se face prin pastrarea standardelor inalte de calitate;

Rapiditate – cand vine vorba despre vopsitorie auto, majoritatea soferilor se tem ca isi vor lasa foarte mult masina in service. Cu Nitrotherm Spray, sistemul utilizat la Cars Inv, timpul de asteptare este cu 40% mai mic! Aceasta tehnologie permite aplicarea straturilor consecutive mai rapid, fara timp de asteptare. In plus, ea poate fi utilizata la fel in orice perioada a anului;

Calitate – sistemul garanteaza o aplicare uniforma a vopselei, care se mentine uniforma si cu un aspect placut.

Ecologie – prin sistemul Nitrotherm, sunt eliberati mai putin compusi organici volatili, ceea ce protejeaza mediul inconjurator, dar si sanatatea celor implicati in procesul de vopsire.

Personal experimentat si bine pregatit

Tehnologia ne ajuta sa oferim servicii de calitate. Insa ea nu ar fi eficienta daca nu ar fi pusa in aplicare de mecanici si specialisti bine pregatiti. La Cars Inv, vei gasi o echipa de profesionisti cu experienta, conectati la standardele tehnologice actuale.

Mecanicii nostri stiu cum sa utilizeze tehnicile moderne de lucru pentru a obtine cel mai bun rezultat in functie de specificul si particularitatile masinii tale. Iti livram servicii de inalta calitate, in timp rapid, si nu vopsim decat dupa ce ne-am asigurat ca baza este una solida. In acest sens, iti oferim si cele mai bune servicii de tinichigerie auto.

Verificam, astfel, caroseria masinii tale si ne asiguram ca este pregatita sa primeasca straturi de vopsea care sa aiba un aspect placut uniform si care sa reziste bine in timp. Ne ocupam de:

Uniformizarea suprafetelor caroseriei auto – indreptam toate elementele si ne asiguram ca nu prezinta niciun fel de defect care ar putea afecta integritatea straturilor de vopsea;

Reparam structura de rezistenta a masinii – chituim, polisham si finisam asa cum trebuie elementele structurii metalice, inainte de a vopsi.

Vino la Cars Inv si profita de cele mai bune servicii de vopsitorie auto si tinichigerie auto! Iti oferim tehnologii moderne, personal experimentat si garantia unor lucrari facute cu responsabilitate si atentie.

Parteneri