Din nefericire, autovehiculul tau nu poate functiona si arata impecabil pe toata durata de utilizare. Desi acest lucru ar fi foarte placut, nu este posibil in cazul niciunui produs pe care il poti cumpara. Totul are un termen de valabilitate.

Mai mult decat atat, exista si accidentele minore care ne ingrijoreaza. Acestea pot afecta caroseria masini, vopseaua acesteia si nu numai. In cazul accidentelor de acest fel cat si uzarii autovehiculului, trebuie sa apelezi la o tinichigerie auto moderna pentru a-ti rezolva problemele.

Totusi, trebuie retinut faptul ca, atunci cand vorbim de un service auto, nu trebuie sa te sfiesti sa-l cauti pe cel mai bun de pe piata. De ce? Pentru ca cel mai bun iti va putea oferi mereu servicii de calitate superioara si rezultate pe masura asteptarilor.

Ce implica serviciile moderne de tinichigerie auto?

Arta tinichigeriei se ocupa de structura metalica si de rezistenta a masinii tale. Pe scurt, acest tip de servicii iti asigura un drum lin si usor din momentul in care te urci la volan.

In urma accidentelor, chiar si celor minore, anumite elemente ale caroseriei pot fi afectate. Acest lucru duce nu numai la deteriorarea continua a masinii, dar scade si protectia pe care aceasta ti-o ofera in timpul mersului.

Asadar, serviciile de tinichigerie se ocupa de urmatoarele:

  • Indreptarea partilor si elementelor caroseriei auto;
  • Reparatii asupra structurii metalice a autovehiculului;
  • Reparatii asupra structurii de rezistenta a autovehiculului;
  • Ultimele doua tipuri de servicii mai pot include, dupa caz, si polish-are sau chituire.

In ultimul rand, trebuie mentionat faptul ca o tinichigerie auto moderna nu este completa fara servicii de vopsitorie de calitate.

Tinichigerie fara vopsitorie nu se poate

Daca esti implicat intr-un accident, structura metalica a masinii este avariata. Acelasi lucru se intampla si cu stratul de la suprafata caroseriei – anume vopseaua.

Din acest motiv, o tinichigerie auto moderna vine intotdeauna si cu servicii de vopsitorie de calitate superioara. De ce? Pentru ca acestea din urma sunt extrem de importante pentru integritatea masinii tale.

Ce inseamna servicii de vopsitorie moderne?

Asemenea serviciilor de tinichigerie, cele de vopsitorie trebuie sa fie optime. Suprafata caroseriei masinii poate ajuta la protectia structurii metalice si de rezistenta a acesteia.

  • In service-ul Cars Inv, vopsirea se realizeaza cu patru straturi de vopsea. Mai exact, caroseria masinii tale se va bucura de un strat de vopsea catodica ce are rol protector, un strat de primer ce are rol de sustinere, un strat de culoare si un strat de lac de protectie.
  • Tot in service-ul nostru, masina ta va putea incerca pe propria-i piele sistemul Nitrotherm Spray. Acesta inlocuieste aerul comprimat folosit in procesul de vopsire cu azotul incalzit. Rezultatele principale sunt costurile scazute, rapiditatea si calitatea procesului de vopsire, cat si faptul ca este mult mai ecologic.

Cam asa se prezinta serviciile de vopsitorie ale unui service auto modern. Sunt la egalitate cu cele de tinichigerie auto, in special din punct de vedere al calitatii si seriozitatii.

Concluzie

Masina ta trebuie sa aiba parte de cel mai frumos si placut tratament, indiferent de piesele sau elementele ce necesita reparatii. Este extrem de important ca, atunci cand urmaresti rezultate estetice si durabile, sa te increzi doar in service-uri moderne si profesioniste.

In cazul in care ai probleme cu masina pe care le vrei rezolvate intr-un timp record, te asteptam in service-ul nostru! Atunci cand masina ta se afla in grija noastra, poti sa urmaresti starea reparatiei sale online pentru un plus de confort.