0737 52 02 13 office@carsinv.ro
 • Te-ai intrebat vreodata cum se simt soferii care colaboreaza cu un centru de daune care activeaza, in principal, ca service auto profesional? Mai mult decat atat, stiai ca poti primi o masina la schimb pe durata reparatiilor masinii tale?

  Noi, echipa Car sInv, suntem all about cars si credem ca soferii nu ar trebui sa se simta niciodata stresati din cauza unei daune auto. De altfel, data fiind aglomeratia din Bucuresti si orasele mari ale tarii, este de la sine inteles faptul ca poti avea parte de coliziuni minore in trafic chiar si in fiecare zi.

  Pentru o experienta fara stres, te asteptam atat pe tine, cat si masina si dosarul tau de dauna la centrul nostru!

  Ce inseamna un centru de daune cu servicii complete?

  Acest aspect poate fi redat printr-o propozitie destul de simpla – anume, este necesar un singur apel telefonic pentru a garanta rezolvarea daunei tale. Cu un singur apel catre service-ul nostru, te poti bucura de:

  • Avizare dauna – evident, cel mai important pas atunci cand vine vorba de daune;
  • Deschidere dosar dauna – te ajutam sa iti deschizi dosarul pentru evaluarea daunei, lucru ce ar trebui facut de orice centru de daune profesional;
  • Consiliere – nu stii care e cel mai bun mod pentru rezolvarea daunei tale? Noi te putem ajuta si iti oferim sfaturi esentiale pentru tine;
  • Service auto – experienta si pasiunea noastra pentru masini nu ne lasa sa fim doar un centru de asistenta. Oferim servicii auto tip mecanica, electrica, pentru roti si anvelope, dar si tinichigerie si vopsitorie la cele mai ridicate standarde;
  • In cele din urma, iti asiguram si decontare directa cu toti asiguratorii – nu conteaza de unde ai polita de asigurare.

  Cum arata experienta Cars Inv?

  Experienta Cars Inv nu se termina cu cele mentionate mai sus. Dupa cum am mentionat si la inceputul articolului, iti oferim masina la schimb pe durata reparatiilor autovehiculului tau – de obicei, un centru de daune nu iti poate asigura acest lucru. Apoi, in cazul serviciilor de tinichigerie si vopsitorie iti oferim 2 ani garantie la vopsea si 1 an garantie la manopera.

  Nu in ultimul rand, punem la dispozitie clientilor nostri si un serviciu online prin care pot urmari reparatia masinii lor. Nu trebuie sa suni niciun mecanic si sa afli, cu dezamagire, ca mai ai de asteptat. Informatiile de pe site-ul nostru te ajuta sa determini ziua in care masina ta va fi reparata si va putea fi scoasa din service.

  Ce trebuie sa stii despre Cars Inv?

  Cars Inv nu este doar un centru de daune sau un service auto. Cars Inv inseamna o echipa de specialisti in domeniul auto care sunt mereu la curent cu noutatile acestei industrii. Avem peste 20 de ani de experienta – iar aceasta ne ajuta sa punem calitatea si increderea pe primul loc in colaborarea cu soferii care ne trec pragul.

  In momentul de fata, peste 350 de masini sunt reparate in service-ul nostru in fiecare luna, iar cei 55 de angajati ai nostri sunt gata sa te ajute si pe tine!

  Pentru orice informatii sau nelamuriri, ne poti contacta chiar acum, fie telefonic sau printr-un mesaj.